Καλώς Ήλθατε

Karavakas | Technical Solutions

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
media

Αν κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα σε έναν ασύρματο και σε έναν ενσύρματο συναγερμό, σαφώς και θα δείτε πως τα πλεονεκτήματα ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας είναι πάρα πολλά.

Αν δεν έχει γίνει σε ένα σπίτι από την αρχή μια μελέτη για την τοποθέτηση ενός συναγερμού τότε θα έχουμε αρκετές δυσκολίες στην εγκατάσταση του συναγερμού μας.

Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να δούμε στο σπίτι μας να σκάβονται οι τοίχοι για να τοποθετηθούν τα καλώδια του συστήματος συναγερμού. Χρόνος πολύς, μεγάλο το κόστος και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες.

Μια δεύτερη λύση είναι να περαστούν τα καλώδια στους τοίχους εξωτερικά με μια ειδική κόλλα, αλλά φανταστείτε πόσο αντιαισθητικό θα είναι το αποτέλεσμα ενώ πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να ξεκολλήσουν κάποια στιγμή όλα αυτά τα καλώδια. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε υψηλό κόστος και ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Τι να κάνουμε λοιπόν να μην τοποθετήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας; Να μην προστατευθούμε από τους επίδοξους ληστές; Η λύση υπάρχει και όλοι μπορούμε να είμαστε ασφαλείς σε αυτές τις δύσκολες εποχές που η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται. Η τοποθέτηση ενός ασύρματου συναγερμού είναι η καλύτερη λύση για όλους εμάς που ζητάμε την ασφάλεια και την ηρεμία στο χώρο μας.

Οι πωλήσεις των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας έχουν αυξηθεί κατά πολύ τον τελευταίο καιρό αφού μπορούμε να τον τοποθετήσουμε απλά και γρήγορα στο σπίτι μας χωρίς καμία απολύτως προεργασία. Η κεντρική μονάδα του ασύρματου συναγερμού μπορεί να τοποθετηθεί όπου θέλουμε ακόμα και σε ένα έπιπλο του σπιτιού μας και όχι απαραίτητα στον τοίχο, εννοείται όμως σε σημείο τέτοιο που δεν έχει εύκολη πρόσβαση. Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από έναν ενσύρματο συναγερμό και έχετε την δυνατότητα αν είστε ενοικιαστής να πάρετε το συναγερμό σπιτιού σας στο νέο σας σπίτι.

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασύρματα συστήματα συναγερμών, τελευταίας τεχνολογίας από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και φυσικά πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας.
Εγγραφείτε τώρα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση Αεροδρομίου 60, Λάρισα TK 41336
  • Τηλέφωνο / Fax 2410 256 132
  • Email info@karavakas.gr
© ΚΑΡΑΒΑΚΑΣ 2019. All Rights Reserved
Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος ITBIZ