Καλώς Ήλθατε

Karavakas | Technical Solutions

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
media

Τις ημέρες του χειμώνα, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πάγωμα του λέβητα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε μια τέτοια κατάσταση;

Κάθε λέβητας αερίου νέας τεχνολογίας διαθέτει λειτουργία αντιπαγετικής προστασίας και ενεργοποιείται αυτόματα, όταν η θερμοκρασία στο χώρο τοποθέτησης πέσει  πολύ χαμηλά. Με τον τρόπο αυτόν αποτρέπεται το ενδεχόμενο να παγώσει ο λέβητας.

Ωστόσο, για τη σωστή λειτουργία της αντιπαγετικής προστασίας πρέπει να εξασφαλίσετε πως ο λέβητας βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία, λαμβάνοντας υπ όψιν τα παρακάτω:

1. Ο λέβητας φυσικού αερίου πρέπει να τροφοδοτείται µε ηλεκτρικό ρεύµα (σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος ο λέβητας δεν µπορεί να λειτουργήσει).

2. Οι βάνες του φυσικού αερίου (κίτρινου χρώµατος) όπως και οι βάνες της θέρµανσης και του ζεστού νερού χρήσης ( κόκκινου χρώµατος) πρέπει να είναι ανοιχτές.

3. Πάνω στον λέβητα υπάρχει ένα µανόµετρο (στρογγυλό σαν ρολόι ή ψηφιακό). Αυτό δείχνει την πίεση του νερού, η οποία πρέπει να βρίσκεται πάνω από 1,2 bar.

Επιπλέον, φροντίζουμε να αφαιρέσουμε τον σωλήνα σύνδεσης συμπυκνωμάτων (σε λέβητες αερίου συμπύκνωσης) και ανοίγουμε το ζεστό νερό χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας.
Εγγραφείτε τώρα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση Αεροδρομίου 60, Λάρισα TK 41336
  • Τηλέφωνο / Fax 2410 256 132
  • Email info@karavakas.gr
© ΚΑΡΑΒΑΚΑΣ 2019. All Rights Reserved
Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος ITBIZ