Καλώς Ήλθατε

Karavakas | Technical Solutions

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
media

Όλοι οι λόγοι για να μη βάλετε συναγερμό στο σπίτι σας!



Δεν μπορώ να επιβαρυνθώ και αυτό το κόστος τώρα! 

Τα χρήματα δεν μας περισσευουν! Αυτός είναι, σίγουρα ο πιο βάσιμος λόγος για να μην προσθέσουμε ένα ακόμα έξοδο στον ήδη φουσκωμένο προϋπολογισμό του νοικοκυριού μας! (Δυστυχώς, ομώς, οι εισβολείς δεν κάνουν διακρίσεις, παρά μόνο στο πόσο εύκολο είναι να εισβάλουν στο σπιτικό σας!)



Δεν θέλω να επιβαρυνθώ αυτό το κόστος! 

Θελώ να αποταμιεύσω τα χρήματα μου…θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε κάτι που θεωρώ πιο χρήσιμο….προτιμώ ένα όμορφο δείπνο με τους αγαπημένους μια φορά τον μήνα απο το να έχω ένα σύστημα που ασφαλίζει το σπίτι μου!



Εχω όπλο!
Ουδέν σχόλιο! Εμείς πάντως δεν έχουμε, γιατί προτιμούμε σε μια πιθανή εισβολή να μην υπάρχει κανένα όπλο στο προσκήνιο!



Έχω σκύλο!
Ένα καλό σκυλί φρουράς είναι στην πραγματικότητα ένα κορυφαίο αποτρεπτικό μέτρο ασφαλείας. Είπαμε… ένα ΚΑΛΟ σκυλί φρουράς. Η μέση οικογένεια έχει τον σκύλο που, ναι μεν, θα διακινδυνεύσει και τη ζωή του ακόμα για να την προστατεύσει, αλλα δεν θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολη τη ζωή του κάθε εισβολέα.



Είναι τόσο περίπλοκο όλο αυτό το σύστημα!
Δεν είσαστε γκουρού της τεχνολογίας και δεν μπορείτε να καταλάβετε πως λειτουργεί ένας συναγερμός! Βέβαια…εάν δεν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το συστημα συναγερμού μόνοι σας, αυτο δεν αποτελεί πρόβλημα! Εφόσον απευθυνθείτε σε μια υπεύθυνη εταιρία εγκατάστασης και αποκτήσετε ένα σωστό συστήμα συναγερμού, θα κατανοήσετε και τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και το πόσο απλό είναι να το διαχειριστείτε.



Μα…λείπω συνέχεια απο το σπίτι!
Βέβαια, ο παραπάνω και μόνο λόγος κάνει το σπίτι σας πιο ευάλωτο σε διάρρηξη. Σκεφτείτε να μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα συναγερμού απο όπου και αν είστε  ή ακόμα να το παρακολουθείτε με κάμερες ασφαλείας;



Είμαι στο σπίτι διαρκώς!
Είστε ο δικός σας φύλακας. Μπορείτε να υπερασπιστείτε τον χώρο σας ανα πάσα στιγμή και στο 100%!…Μόνο που δεν μπορείτε να μην φύγετε απο το σπίτι σας ποτέ…



Η περιοχή που μένω είναι πολύ ασφαλής!
Υπάρχει περιοχή στην Ελλαδα που δεν χρειάζεται να κλειδώνουμε τις πόρτες μας γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος διάρρηξης. Δυστυχώς, αυτο ήταν αλήθεια…κάποτε. Πλέον, εισβολές σε σπίτια, καταγράφονται καθημερινά ανεξαρτήτα απο την περιοχή. Επιπλέον, ακόμα και αν δεν έχει συμβεί κατι σε αυτές τις ‘ασφαλείς’ περιοχες, ποιος μας εξασφαλίζει οτι δεν θα συμβεί στο μέλλον? Μέχρι να συμβεί μια διάρρηξη, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε την αξία ενός σύστηματος ασφαλείας …και αυτό είναι λογικό.



Έχω βάλει πινακίδα οτι ο χώρος μου φυλλάσεται!
Σοβαρά τώρα…ένας επαγγελματίας διαρρήκτης δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν ένας χώρος φυλλάσεται ή όχι;



Έχω μεγάλη οικογένεια και μπαινοβγαίνουμε στο σπίτι διαρκώς! Δεν μπορώ να οπλίζω και να αφοπλίζω τον συναγερμό όλη την ώρα! 
Μπορεί να σας είναι χρήσιμο το χαρακτηριστικό των αισθητήρων πόρτας που σας ενημερώνει ότι κάποια πόρτα έχει ανοιξει, ειδικά εάν έχετε μικρά παιδιά. Ή, μπορεί να το βρίσκετε ενοχλητικό  και να λέτε οτι  «ποτέ δεν θα έχω το χρόνο να ενεργοποιήσω το σύστημα συναγερμού γιατί τα παιδιά μου συνεχώς μπαίνοβγαίνουν». Στα σοβαρά συστήματα συναγερμών  υπάρχουν λύσεις για όλα …Αν έχετε εφήβους που έρχονται αργά στο σπίτι, μπορούν να απενεργοποιήσουν την ειδοποίηση από μια εφαρμογή ή απο ένα τηλεκοντρόλ! Εάν εξακολουθείτε να θέλετε σύστημα συναγερμού αλλά δεν θέλετε τις συνεχείς ειδοποιήσεις, αφήστε την τεχνολογία να τις απενεργοποιήσει! Δεν χρειάζεται να ακούτε μπιπ κάθε φορά, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του συστήματος και οχι απαίτηση!



Δεν θέλω να χτυπαει ο συναγερμός χωρις λόγο!
Ο ‘ψευδής συναγερμος’ είναι συνήθως το ταίρι του ΄κακού συναγερμού  και κάνουν παρέα με την κακή εγκατάσταση! ‘Ενα σοβαρό σύστημα ασφαλείας απο υπεύθυνους εγκαταστάτες δεν θα σας δώσει ψεύτικους συναγερμούς ούτε θα ξυπνάει τους γείτονές σας επειδή πέρασε μια γάτα έξω απο το παράθυρο σας!



Ο φίλος μου είχε μια κακή εμπειρία με μια εταιρεία!
Ο φίλος σας προφανώς έκανε κακή επιλογή προιόντων και εγκαταστάτη, δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνετε το ίδιο λάθος!



Η τεχνολογία αλλάζει τόσο γρήγορα! 
Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ενημερώνετε το σύστημα συναγερμού κάθε 2-3 χρόνια, όπως τα κινητά τηλέφωνα. Η ενήμερωση των συστημάτων ασφαλείας γίνεται περίπου στη δεκαετία και εφόσον η επιλογή του αρχικού συναγερμού είναι σωστή δεν θα κοστίσει, φυσικά, όσο η αρχική εγκατασταση.

Δεν ξέρω πιο σύστημα είναι το καλύτερο!
Βομβαρδίζεστε με αμέτρητες προσφορές  και φυσικά εάν οι συναγερμοί δεν είναι ο τομέας της εξειδίκευσης σας δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια ειναι σωστή! Ένα σωστό σύστημα ασφαλείας εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιλέξτε γνωστά στον χώρο συστήματα συναγερμών και έμπειρους εγκαταστάτες. Φθήνα και χωρίς όνομα προϊόντα καλά είναι να μείνουν στις ασιατικές χώρες  απο όπου ανήκουν. Είναι μέν φθηνά δεν παρέχουν όμως καμία ασφάλεια.



Σε εμένα θα συμβεί?
Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, μια εισβολή , να μη συμβεί ποτέ και σε κανέναν! Ξέρουμε δυστυχώς οτι αυτό δεν ειναι εφικτό…Μην περιμένετε να συμβεί και σε εσάς! Προστατέψτε το σπίτι σας και την οικογένεια σας!

Εάν,οι παραπάνω λόγοι για να μην εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας για την προστασία του σπιτιού σας, δεν ήταν τελικά και τόσο πειστικοί και εάν θέλετε η προστασία του σπιτιου σας να είναι υψηλών προδιαγραφών, τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας μας, Karavakas Technical Solutions, είναι προϊόντα δοκιμασμένα σε δικές μας εγκαταστάσεις, εγγυόνται ποιότητα και απόδοσή και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του οποιουδήποτε χώρου.

Είναι υποχρέωση και ευχαρίστηση μας, η σωστή ενημέρωση σας! Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2410256132 ή να επισκευτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές και τα νέα μας.
Εγγραφείτε τώρα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση Αεροδρομίου 60, Λάρισα TK 41336
  • Τηλέφωνο / Fax 2410 256 132
  • Email info@karavakas.gr
© ΚΑΡΑΒΑΚΑΣ 2019. All Rights Reserved
Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος ITBIZ